Pretty Orange: causing smiles

Voordat die unieke kaart van Pretty Orange op jouw deurmat belandde, heeft hij al een lange – en levensveranderende – reis afgelegd. Onze kaarten worden door een stel getalenteerde designers ontworpen in Nederland en daarna met de hand afgemaakt aan de andere kant van de wereld, namelijk in India.

Daar, in India, in de buurt van Calcutta, is jouw kaart met veel liefde in elkaar gezet in een van onze ateliers. In die ateliers werken vrouwen met een kwetsbare achtergrond, die door deze baan weer een hoopvolle toekomst hebben gekregen. Pretty Orange helpt samen met een lokale sociale onderneming eerlijke banen creëren voor deze vrouwen, zodat zij hun leven weer op kunnen bouwen.

Pretty Orange: causing smiles, from the heart. Wij willen mensen een glimlach bezorgen, doordat ze mooie kaarten ontwerpen, maken, geven of ontvangen. Dit doen we vanuit ons hart: ieder mens dat betrokken is bij de reis die de kaart aflegt, wordt gewaardeerd en gerespecteerd: van de maker – zowel in Nederland als in India -, tot de gever en de ontvanger.

Wenskaarten zijn ons signature product: we geloven dat een kaart de ultieme expressie van een glimlach of een bemoediging is. En door onze mooie designs en persoonlijke afwerking maken we de kaarten écht waardevol. Een Pretty Orange-kaart is dus een kadootje om te geven – én om te ontvangen.

We beginnen ons avontuur met wenskaarten, maar we dromen van veel meer! We houden van co-designing en van kwaliteit. In de toekomst kun je dus nog veel meer speciale producten van ons verwachten – denk aan stationary en prachtige textielproducten. Pretty Orange: causing smiles, straight from the heart.

Het team van Pretty Orange helpt u graag

Created from the heart

Kaarten Carrousel BV
Woudenbergseweg 21, 3707 HW Zeist
KvK 52880133 | info@kaartencarrousel.nl | 085-7430769

heart