Pretty Orange: causing smiles

Voordat die unieke kaart van Pretty Orange op jouw deurmat belandde, heeft hij al een bijzondere reis afgelegd. Onze kaarten worden door een stel getalenteerde designers ontworpen in Nederland en daarna met de hand afgemaakt door mensen die met dat werk weer toegang krijgen tot arbeid en een inkomen. Dit kunnen bijvoorbeeld vrouwen met een kwetsbare achtergrond in India zijn of mensen in Nederland die wonen in een achterstandswijk of werken in een sociale werkplaats.

Pretty Orange: causing smiles, from the heart. Wij willen mensen een glimlach bezorgen, doordat ze mooie kaarten ontwerpen, maken, geven of ontvangen. Dit doen we vanuit ons hart: ieder mens dat betrokken is bij de reis die de kaart aflegt, wordt gewaardeerd en gerespecteerd: van de maker tot de gever en de ontvanger.

Wenskaarten zijn ons signature product: we geloven dat een kaart de ultieme expressie van een glimlach of een bemoediging is. En door onze mooie designs en persoonlijke afwerking maken we de kaarten écht waardevol. Een Pretty Orange-kaart is dus een kadootje om te geven – én om te ontvangen.

We beginnen ons avontuur met wenskaarten, maar we dromen van veel meer! We houden van co-designing en van kwaliteit. In de toekomst kun je dus nog veel meer speciale stationary producten van ons verwachten.

Het team van Pretty Orange helpt u graag

Created from the heart

House of Moxie BV
Woudenbergseweg 21, 3707 HW Zeist
KvK 70104956 | info@prettyorange.nl | 085-7430769

heart